Wanneer het niet kan zoals het moet, moet het maar zoals het kan …..

Een van onze klanten wilde graag zijn ponton bewaken met een camera, geen probleem.

Verzoeken vanuit onze klanten om onze camera’s te plaatsen op plekken waar onze normale opstelling niet past? Daar gaan we graag in mee en bedenken oplossingen om ons camera systeem perfect te laten werken in een ongebruikelijke setting. Flexibiliteit is voor ons heel gewoon en we denken graag met je mee. Op bovenstaande foto zie je de bewaking op een ponton op het water en gewoon met een zonnepaneel erbij dus volledig autonoom. Heb je ook een ongebruikelijk bewakingsverzoek? Neem gerust contact op en wij kijken samen naar de mogelijkheden.

Deel dit bericht:

Vorig bericht
De techniek achter de camera
Volgend bericht
Midden in de duinen van Schoorl

Bekijk ook