Mobiele beveiliging op elke plek

Mobiele camerabewaking is vandaag de dag niet meer weg te denken. Je ziet camera’s op straat, op de bouwplaats en bij bedrijfsterreinen. Maar hoe beveilig je jouw materiaal en eigendommen in een gebied waar geen stroomvoorziening is? Dan wordt het lastig toch? Niet voor Camsecured. Wij zijn sterk in uitdagend camerawerk, wij plaatsen onze mobiele cameramast snel en overal!

Mobiele beveiligingscamera met zonnepaneel

Juist voor moeilijk bereikbare plekken ontwikkelden wij een eigen mobiel camerasysteem. Van printplaat tot accu. Ook de software is huisgemaakt. Camsecured werkt super efficiënt en is overal te plaatsen. De stroomvoorziening gaat via zonne-energie. De Camsecured opstelling levert zelfs in een bosrijk gebied moeiteloos jarenlang goed werk. Ook in de winter. Door die efficiency is onze mobiele cameramast CO2 neutraal omdat we geen fossiele brandstoffen gebruiken.

De minishovel komt overal

Met de minishovel brengen we de camera-unit in de moeilijkst bereikbare (natuur)gebieden. Daar beveiligingen we bijvoorbeeld jouw bosbouw expedities, bijzondere objecten en off-grid bouwprojecten.

Het camerasysteem bestaat uit:

een stevig verankerde kast

360 graden mobiele cameramast

twee ledlampen

een zonnepaneel

infrarooddetectie

luidspreker

Deze opstelling is bewezen stormbestendig; tijdens de herfststormen van afgelopen jaren zijn alle onze units stevig blijven staan.

Er is alarm, wat doen we ?

Elke situatie vereist een unieke aanpak. Bij alarm worden direct beelden doorgestuurd naar onze KIWA gecertificeerde toezichtcentrale van Spyke Security (certificaat bekijken). Hier worden de beelden vakkundig beoordeeld door centralisten (zie foto). Op basis van de ernst van de situatie spreken we de mensen via de luidsprekers aan of surveillanten worden ter plekke gestuurd. In het geval van diefstal of vernieling wordt standaard de politie ingeschakeld. Desgewenst kijkt de politie met de meldkamer mee middels Live View.

Mijn Camsecured desktop preview Mijn Camsecured kalender preview Mijn Camsecured livestream preview
Mijn Camsecured mobiele telefoon preview

Inloggen op mijn.camsecured.com

Bij Camsecured heeft u alles zelf in de hand met een persoonlijke klantomgeving.

  • Werktijden/bewakingstijden aanpassen
  • Live videostream zonder vertraging
  • Zowel periodieke als alarmfoto’s bekijken
  • Collega-account toevoegen

Sterk in uitdagend camerawerk!

Bekijk hier onze camera-unit

Alle voordelen mobiele beveiliging:

op zonne-energie

overal te plaatsen

poortcontrole overdag mogelijk, ‘s nachts weer op bewaking

vandalisme- en stormbestendig

meekijken en werkzaamheden volgen

via Mijn Camsecured-app altijd toegang tot de footage

werktijden eenvoudig aanpasbaar

elk uur controlefoto en timelaps

speakers

op en top Nederlands product (server ook in NL)

slechts twee partijen betrokken: meldkamer en Camsecured

CO2 neutraal

Meer weten?

Vraag gelijk offerte aan. Uiteraard helemaal vrijblijvend!

Mobiele beveiliging niet weg te denken

In onze maatschappij is mobiele beveiliging met camera’s inmiddels heel gewoon. Toch is het niet op alle plekken een vanzelfsprekendheid. Mobiele camerabewaking is best uitdagend als je op afgelegen gebieden je zaken goed beveiligd wilt hebben. In dat soort gevallen schakel je Camsecured in.

Wij regelen jouw mobiele bewaking op elke plek. Van mobiele camerabewaking van bouwmateriaal en machines tijdens grond- weg en waterbouw projecten tot specifiek rijplaten beveiliging.

Wist je dat criminelen gewoon met een oplegger naar de bouwplaats rijden? En alsof het de gewoonste zaak van de wereld is, nemen ze jouw kostbare rijplaten mee. Het komt steeds vaker voor. Met de mobiele camerabewaking van Camsecured kun je dieven een halt toeroepen. Onze detectiecamera’s zijn uiterst efficiënt en onze mobiele camerabewaking kan – dankzij het zonnepaneel – jarenlang ongestoord draaien.