Rijplaat beveiliging?

Je denkt misschien: rijplaten, die neem je toch niet zomaar mee? Toch zijn juist rijplaten de laatste tijd doelwit van diefstal.

Rijplaatrovers rijden gewoon met een vrachtwagen voor, laden op en vertrekken zonder blikken of blozen. Met soms wel 20 of 30 rijplaten per keer. De schade loopt al snel in de duizenden euro’s. Via rijplaat beveiliging voorkom je dit soort ongewenste acties.

Perfecte oplossing

Camsecured heeft de perfecte oplossing om je rijplaten te bewaken. Onze volledige zelfvoorzienende camera-unit is overal te plaatsen. Ook op plekken waar geen stroomvoorziening is. De CO2 neutrale camera-unit met zonnepaneel en accu draait jarenlang zonder storingen. Wij verzorgen dagelijks de monitoring van locatieveranderingen, camerawerking en de accucapaciteit. Je hebt er helemaal geen omkijken naar.

Wil je graag meekijken met de rijplaat beveiliging? Dat kan! Door zelf in te loggen op onze online omgeving kijk je altijd en overal mee. Worden de rijplaten verplaatst? Dan verplaatsen wij de camera-unit gewoon mee. Handig toch?

Meer weten? Vraag vrijblijvend offerte aan.

Plaats dieven snel buiten spel