Terreinbeveiliging
goed geregeld

Zet jij al terreinbeveiliging in? Bij ondernemers die werken met eersteklas bouwterrein beveiliging gaat het werk ongestoord door. Daar zijn vandalisme, diefstal en ander oponthoud verleden tijd. En met de CO2 neutrale camera-units van Camsecured ben je ook nog eens duurzaam bezig.

Bij Camsecured hebben we ons eigen mobiele camerasysteem voor terreinbewaking ontwikkeld. De hard- en software zijn volledig in eigen huis ontworpen. Met als resultaat: een autonome camera die super efficiënt werkt en overal te plaatsen is.

De stroomvoorziening gaat via zonne-energie. Zelfs in een bosrijk gebied levert het krachtige paneel en dito accu jarenlang voldoende stroom. In winter en zomer, dag en nacht.

Voordelen terreinbeveiliging Camsecured:

Slimme oplossing voor moeilijk bereikbare locaties

CO2 neutraal

vandaag besteld, morgen geplaatst

direct contact en overleg met meldkamer

weinig follow-up door licht- en geluidinterventie

Regel je terreinbeveiliging goed en zorgeloos!

Bouwterrein beveiliging is een must

Tegenwoordig is bouwterrein beveiliging een standaard onderdeel in veel offertes. En dat is niet zo gek. Op menig bouwterrein staat veel kapitaal. Denk aan: machines, brandstoftanks en ander technisch materiaal. Ondertussen worden dieven steeds brutaler en komen ze soms zelfs op klaarlichte dag spullen ontvreemden. Daarom voegen we ook steeds vaker poortcontrole toe aan de bouwterrein beveiliging.

Met Camsecured kun je afgelegen bouwterreinen uitstekend beveiligen. Denk daarbij ook aan bouwplaatsen die projectmatig van aard zijn en waar niet veel voorzieningen zijn. Zo hebben we al veel camera’s geleverd bij:

Terreinbeveiliging
op elke plek

Met de minishovel installeren we onze cameraopstellingen voor jouw terreinbeveiliging. En die minishovel komt echt overal. Van natuurgebieden tot afgelegen bouwterreinen.

Terreinbewaking steeds noodzakelijker

Adequate terreinbeveiliging, ofwel terreinbewaking, is steeds harder nodig. Daarom maakt Camsecured de opstellingen doorlopend efficiënter, sneller en robuuster. Daarnaast is onze camerabewaking stormbestendig en heeft een lange levensduur. Zelfs in de winter produceert het krachtige zonnepaneel voldoende stroom voor de uiterst efficiënte camera. Jouw terreinbewaking is in goede handen bij Camsecured.

CO2 neutrale bouwterrein beveiliging

Waarom is onze opstelling eigenlijk CO2 neutraal? Nu, dat zit zo: onze bouwterrein beveiliging is behoorlijk zuinig en efficiënt. Het zonnepaneel is veel krachtiger dan de meeste gangbare modellen. Vaak zie je dat het zonnepaneel onvoldoende stroom kan produceren om de camera’s te voeden. Daarom hebben we zelf onze camera’s ontwikkeld. Hierdoor gebruikt ons systeem heel weinig stroom en kan de opstelling jarenlang zonder storingen draaien.

Dagelijkse controles terreinbewaking

Ook monitoren we veranderingen op de locatie en de werking van de camera’s en accu dagelijks. Je weet dus zeker dat de terreinbewaking altijd alert is. Juist die combinatie; geen externe stroomvoorziening en een laag energieverbruik van de camera, maken dat ons systeem CO2 neutraal is.

Terreinbeveiliging in goede handen