Is jouw bouwterrein goed beveiligd?

Goede nachtrust is belangrijk. Ja toch? Zorg ervoor dat je ongestoord kunt doorslapen en laat je niet hinderen door zorgen over de bewaking van je kostbare materieel.

Bewaking van bouwterreinen is tegenwoordig pure noodzaak. Diefstal van gereedschap, brandstof of net aangebracht koper. Het is aan de orde van de dag. Om maar niet te spreken van vandalisme op bouwterreinen. Inbrekers en vandalen hebben het steeds vaker voorzien op jouw waardevolle spullen. Je zit als ondernemer toch niet te wachten op extra kosten of vertraging?

Voorkomen is beter dan genezen

Met de camera-units van Camsecured kun je jouw bouwterreinen optimaal beveiligen. Je voorkomt daarmee dat ongewenste bezoekers het bouwterrein opgaan tijdens jouw afwezigheid. Proberen ze dat toch? Dan worden ze via licht- en geluidsinterventie gelijk gewaarschuwd. Menig dief verkiest dan het hazenpad. Gaan ze onverstoorbaar door? Dan komt onze meldkamer in actie en overleggen we met jou of de politie ingeschakeld wordt.

Poortcontrole

Naast nachtelijke controle kun je met camerabewaking ook heel goed checken wie er overdag op jouw bedrijfsterrein langskomen. Speciaal voor dat doel kunnen onze camera-units voorzien in poortcontrole. We maken een kort filmpje van iedereen die het bouwterrein betreedt of verlaat. Deze beelden bewaren we minimaal 14 dagen. Ze zijn dus altijd tijdig opvraagbaar als er iets is voorgevallen.

Altijd en overal inloggen

Wil je livestreamen? Of overal ter wereld kunnen inloggen en meekijken? Het is vanzelfsprekend allemaal mogelijk met onze camera-units. Op die manier is camerabeveiliging een perfecte toevoeging en onmisbaar instrument op de bouwplaats. Bijkomend voordeel? De hoge preventieve werking en bescherming van je materiaal is gelukkig allerminst duur.

Wil je weten wat de kosten zijn? Vraag vrijblijvend offerte aan.