Close-up van onze crew

Een betrokken team. Hooggespecialiseerd in cameratechniek. Met een hands-on mentaliteit. Bij Camsecured houden we wel van uitdagingen op gebied van camerabeveiliging.

Al jaren werkt Camsecured met een enthousiast team aan mobiele beveiliging. Met een oorsprong in Friesland zijn we inmiddels landelijk actief in mobiele camerabeveiliging. Vandaag gebeld is morgen geplaatst. Beloofd!

Onze accountmanagers verzorgen zelf de plaatsingen van onze camera-units terwijl onze plaatsingsdeskundige vanaf kantoor net zo lang meekijkt tot de positionering van de camera perfect is.

Uitdagend camerawerk

Het is onze uitdaging om de béste mobiele camerabewaking op de móéilijkste plekken te regelen. Zonder storingen. Zonder werkonderbreking. En met: vriendelijke service en dagelijkse monitoring. Daar staan we voor.

Met projecten ver weg van de bewoonde wereld is dat nog niet altijd eenvoudig. Daarom ontwikkelde onze technische man zelf een camera met bijbehorende software. Super efficiënt en door zonne-energie overal inzetbaar. Op de pagina mobiele camera lees je er alles over.

Ondertussen blijven wij gewoon doorontwikkelen, want de techniek innoveert snel. Wij dus ook.

Wil jij zakendoen met een bedrijf dat staat voor:

flexibiliteit

persoonlijk contact

korte lijnen

maximale transparantie?

Maak dan kennis met ons!

Geen verborgen kosten

O ja, bij ons vind je geen verborgen kosten. Je betaalt voor de plaatsing en daarna een vast bedrag per week. Zijn beveiligers ter plaatste nodig om indringers te verjagen? Dan zijn er aanvullende kosten, maar ook die zijn vooraf bekend. En gelukkig komt dit bijna nooit voor, omdat onze licht- en geluidseffecten afschrikwekkend genoeg zijn.

Kopje koffie doen?

Wil je meer weten? Bel ons dan gerust voor een kennismaking. We vertellen je graag over de voordelen van onze werkwijze.

Klant aan het woord