Bouwbeveiliging camera te huur

Diefstal bij bouwprojecten komt steeds vaker voor. Met een bouwcamera ben je dieven te slim af. Wil je de voordelen ervaren? Huur dan een volledige autonome bouw camera bij Camsecured. Jouw bouwmateriaal, machines en toebehoren zijn goed beveiligd. Vandaag bellen = morgen plaatsen!

Bouwplaatsbeveiliging met autonome camera

Onze bouw camera werkt volledig autonoom. Door het meegeleverde zonnepaneel heb je geen externe stroomvoorziening of aggregaat nodig. In het verleden leidden dit soort autonome units nogal eens tot frustratie; de bouw camera viel uit door gebrek aan stroom en accucapaciteit. Daarom ontwikkelden wij een eigen camera én softwaresysteem. Onze bouwbeveiliging camera draait jarenlang – zelfs in een schaduwrijk gebied – zonder storingen. En is ook nog eens CO2 neutraal

Perfecte oplossing
Camsecured heeft de perfecte oplossing om je bouwplaats te bewaken. Onze volledige zelfvoorzienende camera-unit is overal te plaatsen. Ook op plekken waar geen stroomvoorziening is. Wij verzorgen dagelijks de monitoring van locatieveranderingen, camerawerking en de accucapaciteit. Je hebt er helemaal geen omkijken naar.

Wil je graag meekijken op de bouw? Dat kan! Door zelf in te loggen op onze online omgeving kijk je altijd en overal mee. Bel of mail ons voor een afspraak, we komen je graag meer vertellen.

Overal de ideale bouwplaats camera

Ook in de bosbouw, op afgelegen bouwterreinen en bij de aanleg van zon- en windparken kun je met Camsecured perfect uit de voeten. We nemen je graag werk uit handen en regelen alles voor je. Met de minishovel brengen we de bouwplaats camera tot in de moeilijkst bereikbare gebieden. Denk aan kwetsbare natuurgebieden of afgelegen bouwplaatsen.

Eenmaal ter plaatse zetten we de camera-unit stevig op de grond. Daarna brengen we het zonnepaneel en de cameramast in gereedheid en testen we of alles foutloos werkt. Een projecteringsdeskundige op kantoor kijkt met ons mee. Zijn alle te beveiligen eigendommen goed zichtbaar? Dan kun jij onbezorgd je kostbare machines en ander materieel achterlaten. En door onze dagelijkse monitoring weet je zeker dat alles correct functioneert.

Detectie camera

Onze efficiënte bouwcamera signaleert elke beweging. Na bewegingsdetectie gaan de ledlampen aan waardoor de bouwplaats volledig verlicht is en kijkt onze meldkamer direct live mee. Spotten we illegale bezoekers? Dan waarschuwt de meldkamer hen via de luidsprekers. In 95% van de gevallen is deze licht- en geluidsinterventie voldoende en verlaten mensen de bouwplaats. Zo niet? Dan rijdt er gelijk een beveiligingsteam vanuit Camsecured naar toe.

Adequate beveiliging is prettig, maar je wilt voorkomen dat hardwerkende collega’s zich een hoedje schrikken. Daarom stel je zelf de werktijden in en pas je ze aan waar nodig. Gewoon op je telefoon of achter je laptop. Vind je dat lastig? Dan bel je ons en passen wij het voor je aan. Geen probleem!

Wil jij ook de voordelen van Camsecured ervaren?

Vraag dan gelijk offerte aan. Dit is uiteraard helemaal vrijblijvend!

De voordelen van onze bouwbeveiliging camera

Een bouwcamera die jarenlang – zonder storingen – zijn werk doet, met zonnepaneel? Kan dat echt? Jazeker! De Camsecured hard- en software van onze camerasystemen zijn volledig door ons zelf ontwikkeld. Dat maakt onze bouwcamera uniek.

Camsecured is meer dan een leverancier van bouwbeveiliging camera’s. Met onze dienstverlening helpen we je echt op weg. We nemen alles uit handen. Jij belt ons, legt uit wat je beveiligd wilt hebben en krijgt van ons een gepaste offerte. We regelen de plaatsing, installatie én monitoring van je bouwplaats camera.
Wel zo prettig!

Binnen één dag realiseren we jouw bouwbeveiliging camera!