Bosbouwprojecten

Bosbouwprojecten zijn vaak ver weg van de bewoonde wereld. En in deze afgelegen gebieden is er bijna geen sociale controle. Zonder terreinbeveiliging kunnen rijplaten, kostbare bosbouwmachines, dieseltanks en andere materialen eenvoudig ontvreemd worden.

Camsecured heeft veel ervaring met het opstellen van camera-units in afgelegen gebieden. Onze mobiele camerabewaking kan praktisch overal worden geplaatst.

Beveiliging camera met mini-shovel

Voor de plaatsing gebruiken we namelijk een lichtgewicht mini-shovel die is uitgerust met speciale banden voor een zachte ondergrond. Het installeren van mobiele camerabewaking is daarmee heel eenvoudig geworden. Zélfs in moeilijk bereikbare natuurgebieden, ver van de openbare weg.

Geen schijnwerpers die blijven branden

Door onze infrarood sensors van hoge kwaliteit is er geen permanent licht nodig voor detectie. Alleen bij het signaleren van indringers gaan de lampen aan. Op dat moment kijkt de meldkamer gelijk mee en ziet wat er aan de hand is. Is er sprake van dierlijk wild? Dan ondernemen we uiteraard geen actie. Dat is ook meteen het voordeel van de beweegbare video surveillance: de meldkamer kijkt voor de zekerheid even rond of er echt niets aan de hand is.

Zelfvoorzienend, het hele jaar door

De camera-units van Camsecured zijn voorzien van een zonnepaneel. Ze zijn dus overal onafhankelijk van een externe stroombron te plaatsen. Natuurlijk schijnt de zon niet elke dag. Daar hebben we aan gedacht: de overtollige energie van zonnige dagen bufferen we in de krachtige accu van de camera-unit. Die accu slaat de stroom met gemak enkele maanden op.

Eigen hard- en software

Overigens ontwikkelen we de hard- en software van ons mobiel beveiliging systeem helemaal zelf. Daardoor hebben onze bouwcamera’s een zeer laag energieverbruik en functioneert onze bouw camera het hele jaar door. Het is dus niet nodig om de camera-unit regelmatig te bezoeken voor het bijvullen van brandstofcellen, of accupacks. Ook heb je geen generator nodig. Om 100% zeker te zijn van goed werkende terreinbeveiliging, checken we dit dagelijks!

Wil je de perfecte terreinbeveiliging in het bos?

Vraag dan vrijblijvend offerte aan.