Brandstofbeveiliging

Voorkom brandstofdiefstal met effectieve beveiliging van Camsecured.
Met onze mobiele camerabewaking ben je verzekerd van een effectieve brandstofbeveiliging. Diefstal van brandstof leidt namelijk al jaren tot grote directe en indirecte schade op bouwplaatsen en afgelegen locaties. Voorkom schade door uw brandstofopslag en werkvoertuigen te beveiligen met mobiele beveiligingscamera’s.

In Nederland ontstaat elk jaar voor tientallen miljoenen euro aan schade door brandstof diefstal. De directe kosten zijn natuurlijk eenvoudig te berekenen maar denk ook eens aan de indirecte kosten zoals stilstand. Met Camsecured voorkom je diefstal van waardevolle materialen met mobiele camerabewaking.

Onze mobiele beveiligingscamera’s kunnen worden ingezet voor het beveiligen van brandstof op afgelegen terreinen en bouwplaatsen. Zeer regelmatig hebben dieven het voorzien op de voorraad brandstof, diesel van tractoren, bouwkranen, graafmachines, aggregaten etc.

Efficiënt camera bewakingssysteem
Volledig CO2 neutraal

Onze camerabewaking werkt volledig autonoom door het zonnepaneel. Voor een betrouwbare bewaking van je projecten ontwikkelden wij een eigen camera én softwaresysteem. Ons systeem draait jarenlang zonder storingen. Zelfs in een schaduwrijk gebied. Door de hoge efficiency en het zonnepaneel is een Camsecured opstelling volledig CO2 neutraal. En vanzelfsprekend KIWA gecertificeerd.

24/7 brandstofbeveiliging

Bij alarm worden direct beelden doorgestuurd naar onze KIWA gecertificeerde toezichtcentrale. Hier worden de beelden vakkundig beoordeeld door centralisten. Op basis van de gemaakte afspraken en de ernst van de situatie wordt er onmiddellijk de juiste actie ondernomen. In het geval van diefstal of vernieling wordt standaard de politie ingeschakeld. Desgewenst kijkt de politie met de meldkamer mee middels Live View.

Mogen wij je helpen om brandstofkosten te besparen?

Vraag dan vrijblijvend offerte aan voor een camera bewakingssysteem. En leg ook gerust je vragen over aanvullende diensten bij ons neer. We helpen je graag!