Camera bewakingssysteem bij evenementen

Een evenement organiseren vergt nogal wat mankracht. Je wilt een veilige omgeving creëren en tegelijkertijd een gezellige sfeer voor je bezoekers neerzetten. Met een camera bewakingssysteem van Camsecured schep je de voorwaarden voor een geslaagd evenement. En dat is nog niet alles…

Bij Camsecured kun je namelijk een totaalpakket voor je beveiliging afnemen. Naast mobiele camerabewaking kunnen we ook ervaren medewerkers voor de beveiliging van grote en kleine evenementen leveren. Dit zorgt voor een snelle en prettige werkwijze.

Efficiënt camera bewakingssysteem

En deze ideale combinatie van camerabeveiliging én ervaren beveiligers is allesbehalve kostbaar. Door de goede onderlinge afstemming kun je flink besparen op je beveiligingsbudget.

Een professioneel camera bewakingssysteem draagt bij aan een geslaagd evenement zonder calamiteiten. Bovendien zijn de bekwame beveiligers inzetbaar op alle relevante aspecten omtrent beveiliging:

Ook onderhouden de beveiligers contact met centralisten van de meldkamers. Daarnaast gedragen zich ook echt als gastheer/-vrouw. Met die extra service zorgen wij voor sfeer en gezelligheid richting jouw bezoekers.

Camerabeelden

De beveiligers kunnen de camerabeelden altijd en overal bekijken. Zodoende kunnen zij direct en adequaat actie ondernemen. Het camera bewakingssysteem slaat de beelden ook op, in overleg bepalen we hoelang deze beschikbaar blijven. Gedurende het evenement versturen we elke dag een rapportage, zo is jouw organisatie altijd op de hoogte.

Mogen wij je helpen tijdens jouw evenement?

Vraag dan vrijblijvend offerte aan voor een camera bewakingssysteem. En leg ook gerust je vragen over aanvullende diensten bij ons neer. We helpen je graag!