Bewaking van leegstaand vastgoed

Bij het beheren van leegstaande gebouwen en objecten wordt steeds vaker camerabewaking ingezet. Op die manier voorkom je vandalisme en kunnen krakers je gebouwen niet bezetten. Camsecured is gespecialiseerd in het tijdelijk en snel bewaken van vastgoedobjecten. Vandaag gebeld is morgen geplaatst!

Wacht een kantoorpand, zorgcomplex of appartementengebouw op een nieuwe bestemming of sloopvergunning? Schakel dan objectbeveiliging via Camsecured in.

CO2 neutrale camerabeveiliging

Onze volledige zelfvoorzienende camera-units zijn overal te plaatsen. Ook op plekken waar geen stroomvoorziening is. Al onze cameraopstellingen zijn uitgerust met zonnepanelen en krachtige accu’s. Zodoende is ons systeem CO2 neutraal.

Om een goede werking te garanderen, verzorgen wij de dagelijkse monitoring van onze camera-units. Via deze preventieve aanpak draait jouw camerabeveiliging jarenlang zonder storingen. En is je vastgoed altijd goed beveiligd.

Online inzicht in camerabeelden

Wil je graag meekijken met de beveiliging van je gebouwen en objecten? Via onze online omgeving weet je precies wat er gaande is. O ja, uiteraard voldoet onze camerabewaking aan alle benodigde eisen en certificeringen.

Wil je meer weten over deze vlotte en efficiënte manier van mobiele camerabewaking?

Vraag dan vrijblijvend offerte aan.