Aanleg zon- en windparken

Zonneparken en windturbines worden veelal in afgelegen buitengebieden gebouwd. Tijdens de aanleg van deze energieparken is er vaak nog geen vaste stroomverbinding. Bij dergelijke projecten zijn de camera-units van Camsecured zeer geschikt.

Onze volledig autonoom werkende camera-units verzorgen moeiteloos de bewaking van duur materieel tijdens de bouw. In al onze cameraopstellingen werken we steevast met zonnepanelen, zodoende is ons systeem CO2 neutraal. Camsecured bewaakt jouw projectlocatie moeiteloos het hele jaar door, ook tijdens de donkere dagen.

Betrouwbare bewaking

Niet al te lang geleden waren dit soort camera-units nog niet erg betrouwbaar. Zonnepanelen en accu’s konden de belofte om continu alert te zijn niet waarmaken. Met frustratie en onbewaakte eigendommen tot gevolg.

Camsecured maakt dit wel waar. Wij ontwikkelen onze camera’s en bijpassende software volledig in eigen huis. Onze camera-units zijn continu waakzaam dankzij de hooggekwalificeerde en efficiënte apparatuur. En – om er 100% zeker van te zijn – checken we de werking dagelijks.

Zelf kun je overigens ook heel eenvoudig meekijken via de online klantomgeving. Daar kun je 360 graden livestreamen. Via deze online omgeving stel je ook zelf de bewakingstijden in, bestuur je de camera en bekijk je alle foto’s die de camera-unit heeft gemaakt. Kortom; volledige transparantie en overzichtelijke beveiliging met Camsecured.

Meer weten? Vraag vrijblijvend offerte aan.

CO2 neutraal

hard- en software in huis ontwikkeld

360 graden beelden

dagelijkse monitoring camerawerking

voldoet aan alle benodigde eisen en certificeringen

Klant aan het woord