Tijdelijke camerabewaking

Gestolen brandstoftanks. ‘Verdwenen’ rijplaten. Vernielingen aan machinerie. Het zorgt voor ergernis en oponthoud op de bouwplaats. Wil je het tij keren? Maak dan gebruik van tijdelijke camerabewaking. Bij Camsecured kun je deze vorm van camerabewaking eenvoudig en goed regelen.

Camerabewaking met poortcontrole

Tijdens tijdelijke bouwprojecten wil je graag zicht houden op de voortgang. Daarnaast wordt het steeds belangrijker om het vizier te richten op de poort. Wie komen er binnen? Wat hebben ze op de bouwplaats te zoeken? Dieven worden steeds brutaler en poortcontrole overdag is op sommige plekken echt een must. Schakel daarom tijdelijke camerabewaking in en neem camerabeveiliging vanaf nu gewoon op in je offerte. Dat scheelt een hoop gedoe!

Tijdelijke camerabewaking huren

Weet je niet zeker of camerabeveiliging wat voor je is? Huur dan tijdelijke camerabewaking. Zo ervaar je direct de voordelen en hoef je geen grote investeringen te doen. Je kunt onze tijdelijke camerabewaking huren voor allerlei projecten. Denk aan bosbouwprojecten, de aanleg van zonne-energie of windparken en grond-, weg- en waterbouwprojecten.

Tijdelijke camerabewaking is al mogelijk vanaf één week. En; vandaag gebeld is morgen geplaatst. Voorkom ellende en oponthoud en probeer onze camerabeveiliging morgen al uit!

Volledige autonome camerabewaking

Onze camerabewaking werkt volledig autonoom door het zonnepaneel. Voor een betrouwbare bewaking van je projecten ontwikkelden wij een eigen camera én softwaresysteem. Ons systeem draait jarenlang zonder storingen. Zelfs in een schaduwrijk gebied. Door de hoge efficiency en het zonnepaneel is een Camsecured opstelling volledig CO2 neutraal. En KIWA gecertificeerd.

Meer weten over tijdelijke camerabewaking?

Bel 088 401 0200 of vraag vrijblijvend offerte aan.

Klant aan het woord

Plaatsing tijdelijke camerabewaking

We nemen je graag werk uit handen, daarom regelen we alles voor je. Met de minishovel brengen we de tijdelijke camerabewaking tot in de moeilijkst bereikbare gebieden. Kwetsbare natuurgebieden of afgelegen bouwplaatsen? Het maakt ons niet uit, wij komen overal.

Verankeren tijdelijke camerabewaking

De Camsecured-unit staat, vanwege de zware betonnen plaat, stevig op de ondergrond. De tijdelijke camerabewaking wordt operationeel wanneer we het zonnepaneel en de cameramast in gereedheid brengen. Daarna volgt de testfase, hiervoor kijkt een collega op kantoor met ons mee. Zijn het terrein en de eigendommen goed in beeld gebracht? Dan kun jij achteroverleunen. Dieven komen niet graag op plekken waar tijdelijke camerabewaking actief is.

Geluids- en lichtinterventie

Onze tijdelijke camerabewaking detecteert elke beweging. Op dat signaal gaan de ledlampen aan en kijkt onze meldkamer mee op de bouwplaats. Zijn de bezoekers illegaal? Dan waarschuwt de luidspreker hen. In de meeste gevallen is die interventie voldoende en verlaten mensen de bouwplaats.

Met onze daadkrachtige aanpak word jij volledig ontzorgd. Jij belt en krijgt meteen een scherpe offerte. Ga je akkoord? Dan regelen we de plaatsing, installatie en monitoring van je tijdelijke camerabewaking. Dit was nog nooit zo eenvoudig!