Surveillance camera’s nodig?

Voor betrouwbare surveillance camera’s heb je niet alleen solide camera’s nodig. Ook de positionering, het testen of alles naar behoren werkt en bijwerken van de software is essentieel bij goede camerabeveiliging. Met Camsecured regel je dit alles in een keer. En het mooie is dat je geen grote investering hoeft te doen!

Huur een mobiel surveillance systeem

Bij Camsecured huur je een mobiel surveillance systeem voor terreinbewaking of bouwplaatsbeveiliging. Tegenwoordig verwerken aannemers en andere ondernemers een mobiel surveillance systeem standaard in hun offertes. En dat is eigenlijk heel logisch. Immers, op menig bouwterrein staan veel machines, brandstoftanks en ander technisch materiaal de helft van de tijd volledig onbewaakt. Zonder mobiel surveillance systeem vallen die gemakkelijk ten prooi aan dieven.

Dergelijke diefstal vindt steeds vaker plaats. Zelfs op klaarlichte dag komen dieven de bouwplaats op rijden. Daarom voegen we bij Camsecured steeds vaker poortcontrole toe aan onze dienstverlening met surveillance camera’s.

Video surveillance system in huis ontwikkeld

We ontwierpen de hard- en de software van ons video surveillance system volledig in huis. Met als resultaat: een autonome camera die super efficiënt werkt en overal te plaatsen is. En die ook nog bijzonder duurzaam en CO2 neutraal is. De stroomvoorziening gaat namelijk volledig via zonne-energie, dit doen we met een sterk paneel en krachtige accu. En die combinatie levert – zelfs in bosrijke gebieden – jarenlang voldoende stroom. Met ons video surveillance system krijgen dieven geen kans.

Vraag gelijk offerte aan

Dit is uiteraard helemaal vrijblijvend!

Met ons video surveillance system krijgen dieven geen kans

Een surveillance systeem is een must

Afgelegen bouwterreinen kunnen we uitstekend voor je bewaken. Zo leverden we al menig surveillance systeem voor:

Een surveillance systeem op elke plek

Met de minishovel kunnen we overal heel eenvoudig ons surveillance systeem voor je installeren. Kwetsbare open natuurgebieden? Nagenoeg ondoordringbare bosgebieden? Het is voor ons een peulenschil. Onze camerabewaking is stormbestendig en heeft een lange levensduur. Zelfs in de winter produceert het krachtige zonnepaneel voldoende stroom voor het uiterst efficiënte video surveillance systeem. Jouw eigendommen zijn in goede handen bij Camsecured.

Mobiele beveiligingscamera met zonnepaneel

Juist voor moeilijk bereikbare plekken ontwikkelden wij een eigen mobiel camerasysteem. Van printplaat tot accu. Ook de software is huisgemaakt. Camsecured werkt super efficiënt en is overal te plaatsen. De stroomvoorziening gaat via zonne-energie. De Camsecured opstelling levert zelfs in een bosrijk gebied moeiteloos jarenlang goed werk. Ook in de winter. Door die efficiency is onze mobiele beveiliging CO2 neutraal.

Onze surveillance camera’s staan altijd op scherp!